Improving business intelligence

Info Trace is een jonge speler op de IT-markt. Onze diensten stellen uw organisatie in staat nog slimmer om te gaan met haar schatten aan informatie. Voor het realiseren van business intelligence projecten beschikken we over uitgebreide expertise in het werken met het SAS-systeem, een machtig tool. Op deze veelzijdige basis kunnen we bijna al uw databronnen, op ongeveer elk mogelijk platform, ontsluiten.
Bovendien stelt het ons in staat object georienteerde applicaties te ontwikkelen in een client/server-configuratie of gelieerd aan het internet.

Naar behoefte zullen we die rol spelen waarvan uw organisatie het meeste baat heeft.
U kunt hierbij denken aan programmeur/analist, informatieanalyse, team- en projectleiding of functioneel ontwerp. We zien het als onze taak u na een scherpe probleemanalyse slagvaardig te voorzien van het beste 'gereedschap'.

Info Trace transformeert op deze wijze uw informatieschat tot uitstekend renderend kapitaal. Hoe? Dat vertellen we u graag. Neem daarom vrijblijvend
contact met ons op, dan krijgt u de sleutel tot een hoger informatie-rendement.

Een voorbeeld van hoe Info Trace dit kan realiseren is beschreven in 'WGM Vakblad voor kennismanagement; 1999 nummer 4'. U kunt het artikel Datawarehousing in dienst van bankwezen (PDF-document 153KB) downloden.

Indien u niet beschikt over Acrobat Reader kunt u hier de laatste versie van Adobe Acrobat Reader downloaden.

Op onze diensten-pagina staat verder in detail beschreven welke diensten wij uw organisatie aan kunnen bieden.
Onze uitgebreide kennis en ervaring met het SAS systeem heeft inmiddels geleid tot een strategisch partnership met SAS Institute. Vanwege het kwalitatief hoogwaardige kennis- en ervaringsniveau en de goede samenwerking heeft SAS Institute Info Trace de status Quality Partner verleend.