Toegang tot freelancers zonder zorgen

De kans - uitdaging
Aangetrokken door een gunstige marktpositie maken vele automatiseringsdeskundigen de overstap van een vast dienstverband naar het ondernemersschap. Dit betekent dat naast de traditionele detacheringsbureaus een nieuwe bron van kennis beschikbaar is. Als een eenmanszaak , verenigd in een VOF of georganiseerd als een besloten vennootschap benaderen deze deskundigen uw organisatie met het verzoek om arbeid te mogen verrichten. Voor uw onderneming zijn er vaak voordelen om deze mensen in te huren. Deze kunnen varieren van een bepaald specialisme dat u zoekt of economisch voordeel; doorgaans lagere tarieven.

De bedreiging
De bedreiging voor het grijpen van deze kans zijn;

Verschillende contracten voor elke freelancer;
Verantwoording voor de afdracht van premies werknemersverzekeringen;
Herhaald freelancers uitleggen wat u bedrijf doet (tijd en energie);
Problemen met opvolging en continuiteit van de dienstverlening;
Lokaliseren expertise in het, in toenemende mate, versnipperde aanbod;

De oplossing
Info Trace combineert de voordelen voor uw organisatie met de voordelen voor freelancers door faciliterend voor beide organisaties te werken. Dit bespaart u tijd en energie; Info Trace is uw aanspreekpunt voor de freelancers en zorgt voor een eenduidige contractafhandeling. Info Trace heeft een groot en steeds uitbreidend bestand met freelancers met uiteenlopende specialismen; wij lokaliseren de door u gewenste kennis en zorgen voor de continuiteit van de dienstverlening. Daarnaast neemt Info Trace het premieprobleem bij u uit handen door hierover afspraken te maken met de freelancers en het GAK.

Bent u geinteresseerd, stuur dan een e-mail met u gegevens of vul het aanvraagformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.